O nama

Hermo d.o.o.

Tvrtka Hermo d.o.o. utemeljena je 1992. godine u Varaždinu. Već skoro tri desetljeća bilježimo pozitivan rast i razvoj na domaćem tržištu, te s pravom možemo reći kako smo danas renomirana regionalna tvrtka za distribuciju alkoholnih i bezalkoholnih pića, sa širokim portfeljom brandova pića od piva i vina do voćnih sokova i vode.

Upravo nam je kontinuirano usavršavanje poslovanja i unapređenje kvalitete usluga omogućilo da postanemo jedna od najpouzdanijh tvrtki za distribuciju pića na ovom području.

Naš poslovni uspjeh ovisi o krajnjim potrošačima. Njihovi se zahtjevi povećavaju paralelno s rastom tehnologije te raznim promjenama na tržištu, pa tako kroz spremnost na prilagođavanje takvim promjenama, te identificiranje percepcija, preferencija, zahtjeva i želja potrošača nastojimo stvoriti lojalnog kupca. Kroz povjerenje, simpatiju i pouzdanost želimo stvoriti dugotrajnu vezu s potrošačima.

 

Podaci o tvrtci

Puno ime: HERMO društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, transport i zastupanje

Skraćeno ime: HERMO d.o.o.

Tvrtka je registrirana na trgovačkom sudu u Varaždinu, MBS: 07006237

Osoba ovlaštena za zastupanje: Dalibor Jerec, direktor

OIB: 79517967255, MB: 00172812

Sjedište: Krešimira Filića 114 B, 42 000 Varaždin, Hrvatska

Temeljni kapital: 1.242.500,00 kn

IBAN:

  • HR46 2360000-1101723214 Zagrebačka banka
  • HR98 24840081106181250 Raiffeisen Bank
  • HR82 24070001100414883 OTP Banka

 

Misija i vizija

Glavna misija nam je predstaviti i plasirati pomno odabran asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića vrhunske kvalitete te ponuditi najprofesionalniju uslugu distribucije proizvoda našim sadašnjim i budućim klijentima te na taj način stvoriti važan segment u poslovanju – povjerenje kupaca.

Želimo postići maksimalnu granicu zadovoljstva svakog kupca pružanjem najbolje vrijednosti za novac, a kroz prihvaćanje njihovih ideja o poboljšanju kvalitete usluga ojačati međusobnu suradnju.

Konačno, lojalan klijent/potrošač, ali i svi poslovni partneri u našem distribucijskom lancu, stalan rast i razvoj ključ je uspjeha i glavna vizija našeg poslovanja.

 

Solarna elektrana Hermo

Iskorištavanje energije Sunca godinama bilježi konstantan rast u gotovo cijelom svijetu. Mišljenja smo kako bi cijelo čovječanstvo trebalo biti što manje biti ovisno o fosilnim gorivima koja postaju iz godine u godinu sve skuplja te da bismo se trebali okrenuti novim, ekološki prihvatljivim izvorima energije. Solarna energija niti ne zagađuje niti ugrožava okoliš, od iznimne je ekonomske prednosti.

Ulaganjem u obnovljive izvore energije doprinosimo očuvanju prirodnih resursa i zaštiti okoliša, pa smo tako ponosni što smo vlasnici jedne takve solarne elektrane, snage 30 kW. Sunce je vječno, besplatno te svakog dana ponovno izlazi – pa, zašto to ne bismo iskoristili.

 

Ljudski resursi

Naši zaposlenici su značajniji resurs tvrtke. Njihova profesionalnost u rješavanju svakodnevnih zadaća doprinosi produktivnosti tvrtke. Svake godine bilježimo porast broja zaposlenih, a trenutno našu tvrtku čini 34 djelatnika.

Svjesni činjenice koliko je čovjek kao zaposlenik ključan u ostvarenju poslovnih ciljeva, poštujemo izreku Thomasa J. Watsona: “Uzmite mi tvornice, spalite mi zgrade. Ali ostavite mi suradnike. I započet ću sve ispočetka.”

 

Na vrh